Helyi pályázatok FONTOS!

Újra indult „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázat!

 

Ön is ajánlja háziorvosát! Hatodik alkalommal dördült el a startpisztoly, és indult újra október 30-án „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázat. A meghirdető ezúttal az Országos Tisztifőorvosi Hivatal, célja 2015-ben is ugyanaz, mint a megelőző években. Helyreállítani, erősíteni a háziorvosok és a nővérek megbecsülését, presztízsét határon innen, és határon túl. A szervezők idén is az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és az orvosok kitartó, szolgálatkész munkájára szeretnénk irányítani a szélesebb nyilvánosság figyelmét.

Ahogyan pályázati kiírásban olvasható, egyének, de kollektívák- kórházak, kórházi osztályok, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek - ajánlásaira is számítanak a szervezők.

Tavaly több mint 200 pályázó javasolta orvosát, a pályázat weboldalán pedig 174 467 szavazatot adtak le kedvenceikre a hálás betegek, ez több mint háromszorosa a megelőző év voksainak! A hálás páciensek mellett özönlöttek a polgármesterek, nyugdíjas klubok, idős otthonok, alapítványok, plébániák ajánlásai. Így például írt Mezőhegyes, Annavölgy, az erdélyi Zágon polgármestere, de jött történet Erdélyből a Szent Jobbik Szociális Központból, meg a Péliföldi Örökzöld Egyesület Idős Otthonából is. Orvosát méltató szép szavakkal írt Csíkszentmárton és Marosvásárhely plébánosa is. Jöttek az ajánlások a nagyvárosokból és a kistelepülésekről, Budapesttől, Bajóton és Tésen át Orgoványig és Szennáig. A Google analízise alapján kiderült, hogy a határon túli beküldők között legtöbb az erdélyi ajánló, de találtunk vajdaságit és ukrajnait is. Reméljük idén is hasonló népszerűségre és lelkesedésre számíthatunk!

A beérkezett pályázatokat értékelő zsűri elnöke dr. Paller Judit országos tisztifőorvos, társelnök: Dr. Balogh Sándor az ÁNTSZ főosztályvezetője, tagjai: Berszán Lajos atya, gyimesfelsőloki plébános, dr. Béres József a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke, dr. Lenkefi Ida az Egis belkereskedelmi igazgatója, Paor Lilla a Hatoscsatorna főszerkesztője, dr. Süveges Szilvia háziorvos, a tavalyi pályázat hazai nyertese, valamint Dr. Bedros J. Róbert, Dr. Farsang Csaba, Dr. Kásler Miklós, Dr. Kiss Róbert professzorok.

A pályázat hivatalos weboldala a http://www.azevpraxisa.hu/ címen érhető el. Az ajánlásokat 2016. március 20-ig várjuk!

 


FIGYELEM !


A „NYÁRÁDGÁLFALVA KÖZSÉG KÖRNYEZETBARÁT KÖZSÉG" CÍMŰ PÁLYÁZAT KERETÉN BELÜL NYÁRÁDGÁLFALVA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS KIALLÍTÁST SZERVEZ 2012 SZEPTEMBER 29-ÉN A NYÁRÁDSZENTLÁSZLÓI PÁSZTORTŰZ PANZIÓNÁL.

FELHÍVJUK AZ ÉRDEKLŐDŐK FIGYELMÉT, HOGY A KIÁLLÍTÁSRA 2012 JÚLIUS 1-IG LEHET BENEVEZNI A NYÁRÁDGÁLFALVI POLGÁRMESTERI HIVATAL SZÉKHELYÉN.

A KIÁLLÍTÁS NYERTESEI DÍJAZVA LESZNEK.(PÉNZ ÉS KERTI SZERSZÁMOK)

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT A 0265-586112 TELEFONSZÁMON VAGY A svsu@galesti.ro e-mail CÍMEN KÉRHETNEK, VAGY SZEMÉLYESEN A POLGÁRMESTERI HIVATALNÁL.(Karácsony Károly polgármester úrnál vagy Német Zsolt- nál)

 
FIGYELEM !


A „NYÁRÁDGÁLFALVA KÖZSÉG KÖRNYEZETBARÁT KÖZSÉG" CÍMŰ PÁLYÁZAT KERETÉN BELÜL NYÁRÁDGÁLFALVA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATOT HÍRDET HÁROM DARAB GYÜMÖLCS ASZALÓ MEGÉPÍTÉSÉRE.A GYÜMÖLCS ASZALÓ ELKÉSZÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT MEG A TEHNIKAI SEGÍTSÉGET AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLLJA, A MUNKAERŐT ÉS A KIVITELEZÉS BIZTOSÍTÁSÁT A PÁLYÁZÓ GAZDÁKNAK KELL MAGUKRA VÁLLALNIUK.

PÁLYÁZÁSI FELTÉTELEK:
- NYÁRÁDGÁLFALVA KÖZSÉGI LAKCÍM
- PÁLYÁZÁSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT LETÉTELE A NYÁRÁDGÁLFALVI POLGÁRMESTERI HIVATAL SZÉKHELYÉN 2012 ÁPRILIS 15-IG.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT A 0265-586112 TELEFONSZÁMON VAGY A svsu@galesti.ro e-mail CÍMEN KÉRHETNEK, VAGY SZEMÉLYESEN A POLGÁRMESTERI HIVATALNÁL.(Karácsony Károly polgármester úrnál vagy Német Zsolt- nál)

 

 
 
AZ ÁLLATTARTÓ GAZDÁK FIGYELMÉBE !


A „NYÁRÁDGÁLFALVA KÖZSÉG KÖRNYEZETBARÁT KÖZSÉG" CÍMŰ PÁLYÁZAT KERETÉN BELÜL NYÁRÁDGÁLFALVA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATOT HÍRDET HÁROM DARAB MINI BIOGÁZ ÜZEM MEGÉPÍTÉSÉRE

.

AZ ÜZEM MEGÉPÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT MEG A TEHNIKAI SEGÍTSÉGET AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLLJA, A MUNKAERŐT ÉS A KIVITELEZÉS BIZTOSÍTÁSÁT A PÁLYÁZÓ GAZDÁKNAK KELL MAGUKRA VÁLLALNIUK.


PÁLYÁZÁSI FELTÉTELEK:
- NYÁRÁDGÁLFALVA KÖZSÉGI LAKCÍM
- MEGFELELŐ ÁLLATLÉTSZÁM: MINIMUM: 3 drb. TEHÉN és 5 drb. SERTÉS, vagy 6 drb. TEHÉN, vagy 12 drb. SERTÉS
- PÁLYÁZÁSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT LETÉTELE A NYÁRÁDGÁLFALVI POLGÁRMESTERI HIVATAL SZÉKHELYÉN


A PÁLYÁZÁSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT LETÉTELÉNEK HATÁRIDEJE 2012 MÁRCIUS 1.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT A 0265-586112 TELEFONSZÁMON VAGY A svsu@galesti.ro e-mail CÍMEN KÉRHETNEK, VAGY SZEMÉLYESEN A POLGÁRMESTERI HIVATALNÁL.(Karácsony Károly polgármester úrnál vagy Német Zsolt- nál)