Nyaradgalfalva Polgármesteri Hivatal

Üdvözöljük Nyárádgálfalva honlapján

Üdvözöljük Nyárádgálfalva honlapján

A Polgármester üzenete

  

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Nyárádgálfalva község hivatalos honlapján.

A honlapunkon nézelődve felfedezhetik, megismerhetik Nyárádgálfalva számtalan értékét, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét. Persze az interneten keresztül  nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, győződjenek meg személyesen róla, ismerjenek meg bennünket.

Köszöntöm azokat a virtuális látogatókat akik turistaként, a szabadidő hasznos eltöltésének színhelyeként tekintenek községünkre. Hasznos információkat igyekszünk szolgáltatni kulturális, közéleti, sport programjainkról, szállás és étkezési lehetőségeinkről, mindarról ami egy igazi pihenőnapot felejthetetlenné tehet.
 Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm községünk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap információival és új struktúrájával. Fontos, hogy együttesen alakítsuk ki, töltsük meg tartalommal fejezeteit, észervételeikkel járuljanak hozzá a községünk hivatalos honlapjának kialakításához.


Karácsony Károly
polgármester

Ora : 23:33 Data : 25.02.18

Ora este : 23:33